svētdiena, 2012. gada 1. aprīlis

Garšvielu trauciņi

Metāla kārbiņas garšvielu glabāšanai. Caurspīdīgā materiāla vāciņš ļauj viegli un ātri noteikt kārbiņas saturu. Tiesa gan, ir jābūt labam garšvielu pazinējam, lai bez "palīdzības no zāles" saprastu, kāda garšviela ir kārbiņā. 
+ interesants dizains
+ caurspīdīgais vāciņš ļauj pēc vizuālām pazīmēm noteikt trauciņā esošo garšvielu

Pievilcīgs garšvielu iepakojuma dizains skaistai virtuvei. Ovālas formas "izgriezums" lieliski papildina vizuālo noformējumu (attēlu).
+ mūsdienīgs, modē esošs trauka dizains


Praktiska garšvielu glabāšanas kārba, kurā vienviet atrodamas visas garšvielas.
+ praktisks lietošanā, aizņem maz vietas
+ kārbas vākā atrodas garšvielu špikeris
Skaisti stikla trauciņi garšvielu un sāls glabāšanai. Esmu šo trauciņu entuziaste, jo man tādu mājās ir daudz un katra garšviela atrodas savā trauciņā ar īpašu uzlīmi tā sānā. Ja viena garšviela ir izlietota un trauciņā gribas ielikt citu garšvielu, uzlīmi noplēš, sagatavo citu un turpina trauciņu praktiski izmantot. Skrūvējamie vāciņi garantē garšvielu ilgstošu uzglabāšanu - smarža un garša ir nemainīgi laba!
+ praktiski lietošanā (iespējams novietot dažādās pozīcijās)
+ laba dāvana
+ trauciņos garšvielas ilgi saglabājas kvalitatīvas un svaigas

Šādus garšvielu trauciņus var izgatavot ar mazu burciņu (tādās parasti tiek fasēti mārrutki un sinepes) un līmplēves palīdzību. Burti iespējams nesanāks kā bildē redzams, taču centība tiks novērtēta ar augstāko atzīmi.
+ oriģināls noformējums

Praktiski garšvielu trauciņi top, ja mājās ir metāla kafijas bundžas vai Pringles čipsu iepakojumi. Bundžu vai čipsu kārbu aplīmē ar krāsainu papīru (glīts un ekoloģiski pievilcīgs bundžas skats ir tad, ja tas aplīmēts ar otrreiz pārstrādātu papīru), uz kura ar attiecīga toņa flomāsteru vai zīmuli skaisti uzrakstīts, kas kārbiņā iekšā. :)
+ iespēja parādīt savu radošumu kārbiņas noformēšanā
+ dabas saudzēšanas aspekts - otrreiz izmantojamās izejvielas garšvielu trauciņa tapšanas procesā ( kārbiņas, papīrs)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru