piektdiena, 2012. gada 13. aprīlis

Stylish "assistant" in the Kitchen / Stilīgs "palīgs" virtuvē

Esmu aktīva ēst gatavotāja. Par pavāru sevi gan saukt nevaru, bet gatavot ēst nu ļoti patīk un aizrauj. Pēdējā laikā esmu aizrautīga youtube.com vietnes dažādu kulinārijas un ēst gatavošanas kanālu skatītāja un līdzi sekotāja. Mani saista viss neordinārais un nepierastais. Turklāt, pēdējā laikā esmu vintāžas stila pārņemta.
Tagad mani ir "paķēris" rīks, kā vērtība uz šo brīdi ir pielīdzināma lietota 2. Golfiņa tirgus vērtībai. Rīks, kas dizaina ziņā ir neatkārtojams, tas ir lielisks palīgs tām mājsaimniecēm, kurām patīk pašām cept maizi un regulāri kaut ko kult un jaukt. Bet, nevis ar rokām. Ar mikseri. Un ne ar kuru katru mikseri, bet tādu, kas šo vairāk vai mazāk, bet tomēr fiziski smago darbiņu paveic bez problēmām.
"KitchenAid" modelis "H-5" ražots 1919. gadā. Ar šo modeli tika atklāta "KitchenAid" ēra.
1919. gadā Amerikā kāds motoru ražošanas uzņēmums radīja stacionāro mikseri, ko ražotāja sieva nodēvēja par "labāko palīgu virtuvē". Tā nu tapa pirmais "KitchenAid" stacionārais mikseris, kas dizaina ziņā stipri atšķīrās no tā, kāds tas ir šodien.
Taču jau 117 gadus "KitchenAid" ir viens no populārākajiem virtuves tehnikas ražotājiem Amerikā (kur tas noteikti ir 1. vietā) un visā pasaulē. "H-5"stacionārajam mikserim ir tāds šarms, kas nespēj atstāt vienaldzīgu nevienu, pat visprofesionālākos tehnikas kritiķus. Lūk, foto! Nu, vai nav dievīgs? / Isn't it adorable?

"KitchenAid" ir daudzfunkcionāls aparāts, ar kura palīdzību iespējams saputot, samaisīt, sajaukt. Šis mikseris ir viens no nedaudzajiem, kam papildus aprīkojumu iespējams iegādāt atsevišķi (dažādas lāpstiņas, āķus u.c.). Miksera cena LV interneta veikalos svārstās no 350 - 450 latiem. Jā, nav lēts prieks, taču vērtīgs un kalpo, atļaušos teikt - mūžīgi. Interneta veikalā eBay.com miksera cena ir 100 - 500 dolāri. Tiesa gan, zemākā cena ir lietotam aparātam. Taču, katrs pats var izvēlēties pēc sava maciņa biezuma un iespējām.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru